0341 350 593

Start uw aanvraag

het helpt mij
tegen pijnklachten

ik zou het Flexobed aan iedereen die pijnklachten heeft willen aanraden

Start uw aanvraag

  • + Voorkom overbelasting
  • + Voorkom pijn
  • + Voorkom stress

Ik ben Klazina Rosman en ik woon in Harderwijk

Ik heb al jaar en dag last van botontkalking. Een soort reuma waarvan ik heel veel pijn heb. Ook het zelfstandig in en uit bed gaan gaat steeds moeilijker. Samen met mijn ergotherapeut zijn we op zoek gegaan naar een oplossing voor mijn probleem. 

Lees meer

Zij analyseerde eerst het probleem en ging kijken of er misschien kleine eenvoudige oplossingen mogelijk waren. In mijn geval kwamen we uit op een wat grotere oplossing, namelijk het Flexobed van Specialbeds. 

De ervaringen van mijn ergotherapeut met het Flexobed waren al heel goed. Zij zag dat mensen die problemen hadden bij het in en uit bed stappen, heel veel baat konden hebben bij dit bed. Want zodra zij met het Flexobed in bed gingen, ontstond er ontspanning in het lichaam. Zo veel ontspanning zelfs, dat sommige mensen als ze één keer goed lagen, spontaan in slaap vielen.

Bekijk hieronder het hele verhaal van Klazina:

Trudy Hovens ervaart de RollAssist als een verademing

Mijn echtgenoot heeft Alzheimer in een vergevorderd stadium. En wij werken met een team verpleegkundigen met de RollAssist. Ik wou dat ik het jaren eerder had ingezet. Zowel voor mij zelf als voor het hele team wat hier werkt. Iedereen is er heel tevreden over.

Lees meer

Voor dit bed hadden wij het Flexobed wat ook een aanrader is voor mensen die zelfstandig in en uit bed willen komen. Mijn man kon dat allemaal niet meer. Hij werd afhankelijker van het rollen, trekken en duwen. En iedereen merkte dat ook in zijn schouders en rug. 

Toen werden wij in kennis gebracht met de RollAssist. En wij stonden versteld wat dit deed met mijn man.

Bekijk hieronder het hele verhaal van Trudy:

Johannes in zijn nopjes met het Flexobed

Johannes Schenk die woont sinds een aantal jaren bij ons bij Philadelphia. Een aantal jaren geleden kon hij nog lopen. Maar hij gaat nu achteruit en zit in een rolstoel. Hij wil graag zelfstandig zijn. Als hij moet inleveren in de zorg dan merk je wel dat we dat liever niet doen.

Lees meer

Vandaar dat wij ook heel blij zijn met dit bed. Het is een Flexobed. Je kunt het een beetje vergelijken met een staop-stoel. Het voordeel van dit bed is dat hij gewoon helemaal recht kan zitten vanuit een lig-houding. Waardoor het voor hem makkelijker is om te gaan staan.

Bekijk hieronder het hele verhaal van Johannes:

Uw gids in speciale zorgbedden

Specialbeds
Hoge Eng-West 2-4
3882 TR Putten
Nederland

E-mail: info@specialbeds.nl
Tel: +31 341 350 593
KvK: 30267905
BTW: NL821121790B01

Volg ons op:


Inschrijven voor de nieuwsbrief

© 2020 Re-Actief Zorghulpmiddelen B.V. | Specialbeds is onderdeel van Re-Actief Zorghulpmiddelen
Algemene voorwaarden | Privacy-verklaring
Design: INZPIRE | Webdevelopment: Haagen Web & App