0341 350 593

Wij helpen u kiezen

Voorbeelden en video‘s

Voorbeelden en video's hoe speciale zorgbedden de mensen thuis en mensen werkzaam in de zorg kunnen helpen langer zelfstandig te blijven, prettiger te kunnen werken en de zorg als minder zwaar te ervaren.

Methodes en systemen bij het draaien op bed

Methodes en systemen die de zorg minder zwaar maken bij draaien op bed. De medewerkers van Specialbeds ondergaan ook zelf de ervaring hoe het is om gedraaid te worden met behulp van de RollAssist. Bekijk de video.

Lees meer

De ene keer van rug- naar zij-ligging, maar ook van rug- naar buik-ligging en weer terug. Een handeling die vaak wordt toegepast in ziekenhuizen om mensen met corona te positioneren. Met deze ervaringen en de ervaringen vanuit de praktijk van mensen die zorg verlenen en mensen die zorg ontvangen, proberen wij onze producten nog beter aan te laten sluiten op de behoefte in de zorg. Bent u benieuwd hoe een speciaal zorgbed u of uw organisatie kan helpen? Klik op de groene knop en "Start uw aanvraag".

Start uw aanvraag

De actieve tillift en het Flexobed

De zorg helpen, dat is wat we willen! De actieve tillift en het Flexobed vormen samen een perfect duo voor als het werk in de zorg zwaarder en complexer wordt. Bekijk de video.

Lees meer

Wilt u meer weten wat een speciaal zorgbed voor u thuis of voor u in de zorg kan betekenen? Download dan - na het kijken van de video - de gratis PDF (klik hier).

Download de PDF

Bekijk ook onze pagina "Tip van een Pro". Dankzij de inzet van ergotherapeuten, zorgverleners en andere zorgprofessionals worden hulpmiddelen bij mensen ingezet die bijdragen aan meer zelfstandigheid en prettigere zorg. Hun dagelijkse ervaringen, tips en tricks bij het gebruik van een speciaal zorgbed delen wij graag op deze pagina Tip van een Pro

Uw gids in speciale zorgbedden

Specialbeds
Braillestraat 19
3846 CP Harderwijk
Nederland

E-mail: info@specialbeds.nl
Tel: +31 341 350 593
KvK: 30267905
BTW: NL821121790B01

Volg ons op:


Inschrijven voor de nieuwsbrief

© 2024 Re-Actief Zorghulpmiddelen B.V. | Specialbeds is onderdeel van Re-Actief Zorghulpmiddelen
Algemene voorwaarden | Privacy-verklaring
Design: INZPIRE | Webdevelopment: Haagen Web & App