0341 350 593

Wij helpen u kiezen

Partners en samenwerkingen

Samen met onze partners doen wij iedere dag weer ons uiterste best om u met onze speciale zorgbedden te helpen langer zelfstandig te blijven, prettiger te werken en de zorg minder zwaar te maken. Met onze partners, uw servicepartners, streven wij er naar om u het beste te bieden van twee werelden. 

Medipoint

Medipoint is als contractleverancier van de zorgverzekeraar partner van Specialbeds voor de speciale zorgbedden waaronder het Flexobed en de RollAssist.

Lees meer

Medipoint is aanbieder van zorg- en welzijnsproducten in Nederland. Of het nu gaat om advies, lenen, huren of kopen: bij Medipoint kan de gebruiker terecht met zijn zorgvragen. Zowel hulpmiddelen lenen, huren als kopen biedt Medipoint aan. Ook een tijdelijk hulpmiddel kan eenvoudig geleend of gehuurd worden. Daarnaast beschikt Medipoint over een uitgebreid aanbod van zorg- en welzijnsproducten.

Vegro

Vegro is als contractleverancier van de zorgverzekeraar en als hulpmiddelen servicepartner voor zorginstellingen ook partner van Specialbeds voor de speciale zorgbedden waaronder het Flexobed en de RollAssist.

Lees meer

Vegro is expertisecentrum voor hulpmiddelen. Vegro heeft een landelijke dekking aan winkels en uitleenpunten, een webwinkel en meerdere distributiecentra voor de uitleen, verkoop en verhuur van verpleegartikelen en hulpmiddelen. Zij stelt klanttevredenheid voorop en hebben een regionale invulling van de organisatie. Zo staat de klant altijd centraal bij Vegro.

HartingBank

Harting-Bank is als servicepartner voor zorginstellingen en ziekenhuizen op het gebied van zorghulpmiddelen ook partner van Specialbeds voor de speciale zorgbedden waaronder het Flexobed en de RollAssist.

Lees meer

Harting-Bank opereert al sinds 1836 in de zorgsector en is daarmee de langst bestaande leverancier van zorghulpmiddelen in Nederland. De vestigingen van Harting-Bank zijn verspreid over heel Nederland. Zo is er altijd wel een vestiging in de buurt waar men terecht kan voor het onderhoud en beheer van hulpmiddelen. Harting-Bank verzorgt levering en beheer van een breed scala aan producten in zorginstellingen, zowel budgettair als bovenbudgettair.

Kersten Hulpmiddelen

Kersten is contractleverancier van zorgverzekeraars en tevens servicepartner voor zorginstellingen. Kersten is partner van Specialbeds voor de speciale zorgbedden waaronder het Flexobed en de RollAssist.

Lees meer

Bijdragen aan de zelfredzaamheid, het welzijn en de persoonlijke ontplooiing van mensen, ongeacht een eventuele beperking. Dat is de missie waar Kersten Hulpmiddelen voor staat. Dit doen zij door te focussen op servicekwaliteit, hoogstaande producten en vakmanschap. Tot op de dag van vandaag bepalen deze ingrediënten het succes van Kersten. Van scootmobielen tot hoog-laagbedden en van rolstoelen tot tilliften. In ons brede assortiment is voor iedereen de juiste oplossing beschikbaar. 

Van der Mark zorghulpmiddelen

Van der Mark zorghulpmiddelen is contractleverancier van zorgverzekeraars en tevens servicepartner voor zorginstellingen. Van der Mark is partner van Specialbeds voor de speciale zorgbedden waaronder het Flexobed en de RollAssist.

Lees meer

Van der Mark is een erkend kwaliteitsleverancier en contractureel verbonden met zorgverzekeringen. Op grond van een indicatie krijgt u in veel gevallen kosteloze verstrekking van uw hulpmiddelen. Vergoed uw zorgverzekering het hulpmiddel niet? Dan is dit geen probleem. Bij Van der Mark kunt u ook hulpmiddelen voor onbepaalde tijd huren of kopen. Is uw hulpmiddel kapot? Dan kunt u deze bij ons laten repareren. Ook zorginstellingen zijn bij Van der Mark aan het juiste adres.

Meneer Kooi

Meneer Kooi is als hulpmiddelen leverancier voor zorginstellingen ook partner van Specialbeds voor de speciale zorgbedden waaronder het Flexobed en de RollAssist.

Lees meer

Als onafhankelijk leverancier van hulpmiddelen in de zorgsector levert Meneer Kooi kwalitatieve en innovatieve producten aan zorgcentra en ziekenhuizen. Zorghulpmiddelen van importeurs en fabrikanten en eigen, unieke producten. En enkel producten die onze strenge kwaliteitscontrole hebben doorstaan en aan onze hoge norm voldoen op het gebied van veiligheid en ergonomie.

Medicura

Medicura is contractleverancier van zorgverzekeraars en tevens servicepartner voor zorginstellingen. Medicura is partner van Specialbeds voor de speciale zorgbedden waaronder het Flexobed en de RollAssist.

Lees meer

Medicura is een service organisatie voor het uitlenen, verhuren en/of verkopen van medische hulpmiddelen. Deze services verzorgen zij voor zowel particulieren als zorginstellingen. Medicura steeft ernaar om het functioneren van mensen met een beperking te verbeteren. De hulpmiddelen dienen voor de hulpbehoevende ter bevordering van het zelfstandig en veilig leven. Om de diensten zo goed mogelijk uit te kunnen voeren werkt Medicura samen met verschillende organisaties. Denk hierbij aan thuiszorgorganisaties, huisartsenpraktijken, zorginstellingen en zorgverzekeraars.

Doove Care Groep

Doove Care Groep is als servicepartner voor zorginstellingen en ziekenhuizen op het gebied van service en onderhoud van zorghulpmiddelen ook partner van Specialbeds voor de speciale zorgbedden waaronder het Flexobed.

Lees meer

Doove Care Groep levert en beheert hulpmiddelen en diensten om de zorg beter te maken. Met meer dan 50 jaar ervaring hebben zij alleen kwalitatief hoogwaardige merken die zij in Nederland vertegenwoordigen. Doove heeft een uitgebreid bestand met meer dan 10.000 hulpmiddelen te huur, speciaal voor zorginstellingen. De jarenlange ervaring en innovatiekracht hebben zij gebundeld in een dienst genaamd Facility Support, een praktisch, digitaal systeem voor het beheren van hulpmiddelen.

TR-Care

TR-Care is als servicepartner voor zorginstellingen op het gebied van zorghulpmiddelen ook partner van Specialbeds voor de speciale zorgbedden waaronder het Flexobed.

Lees meer

Om optimale zorg te kunnen garanderen is snelle, flexibele service op het gebied van zorghulpmiddelen een vereiste. Een zorg apart, ofwel onze zorg. Voor de verkoop en levering van hulpmiddelen voor mensen die zorgafhankelijk zijn, alsmede voor 24/7 merkonafhankelijk onderhoud en beheer van medische en facilitaire zorghulpmiddelen, is TR-Care hét juiste adres. TR-Care weet wat zorgverleners en klanten bezighoudt.

Atlas Kidtech

Atlas Kidtech is als contractleverancier van de zorgverzekeraar en servicepartner voor zorginstellingen ook partner van Specialbeds voor de speciale zorgbedden waaronder de bedboxen, het Flexobed en de RollAssist.

Lees meer

Atlas Kidtech is een onafhankelijke leverancier, gespecialiseerd in kinderhulpmiddelen. Vanuit onze expertise hebben zij een eigen productlijn ontwikkeld en op de markt gebracht. Atlas Kidtech werkt direct samen met fabrikanten en toeleveranciers in binnen- en buitenland. Hierdoor kunnen zij perfect inspelen op de specifieke behoeften van ieder kind en voor elke situatie het juiste hulpmiddel bieden.

Technologie & Zorg Academie

De Technologie & Zorg Academie (TZA) is een netwerkorganisatie van (zorg)ondernemers, overheid en onderwijs. Specialbeds is partner en onderdeel van dit netwerk.

Lees meer

De TZA is hét regionale innovatieve leerwerk-, test- en oefencentrum op het gebied van zorgtechnologie en toepassingen gericht op het behoud van zelfstandigheid en zelfredzaamheid in de thuissituatie.

In een vernieuwende omgeving kunnen studenten, professionals en belangstellenden kennis maken met ontwikkelingen en trends zoals onze speciale zorgbedden.

Een servicepartner die u ontzorgt!

Steeds meer zorgorganisaties maken gebruik van een servicepartner die hen ontzorgt op het gebied van zorghulpmiddelen. Hierdoor kan de zorg haar volledig richten op haar primaire taak en dat is de zorgverlening voor mensen. Maar wat betekent "ontzorgen" nu concreet voor u als zorgorganisatie. Hieronder zijn een aantal voorbeelden en voordelen opgenomen, waarmee een servicepartner u kan ontzorgen:

  • Inkoop, levering en beheer van uw zorghulpmiddelen wat u tijd en geld oplevert 
  • Depotvoering van uw zorghulpmiddelen wat u opslagruimte en een optimale benutting van uw voorraad oplevert
  • Keuring en onderhoud van uw zorghulpmiddelen wat ten goede komt aan een duurzamer gebruik
  • Kennis en kunde van een breed aanbod van zorghulpmiddelen voor het juiste advies op uw zorgafdeling
  • Innovatieve oplossingen en toekomstige ontwikkelingen om de juiste afwegingen te maken in aanschaf en gebruik
  • ....

Er kan dus voldoende aanleiding zijn om voor u als zorgorganisatie een servicepartner in te schakelen. Hieronder hebben wij bedrijven opgenomen die u kunnen ondersteunen als servicepartner in zorghulpmiddelen.

Weet dat u altijd welkom bent! Of u nu gebruik maakt van een servicepartner of niet, op het gebied van speciale zorgbedden kunt u op ons rekenen. Wij zijn uw gids in speciale zorgbedden!

Uw gids in speciale zorgbedden

Specialbeds
Braillestraat 19
3846 CP Harderwijk
Nederland

E-mail: info@specialbeds.nl
Tel: +31 341 350 593
KvK: 30267905
BTW: NL821121790B01

Volg ons op:


Inschrijven voor de nieuwsbrief

© 2024 Re-Actief Zorghulpmiddelen B.V. | Specialbeds is onderdeel van Re-Actief Zorghulpmiddelen
Algemene voorwaarden | Privacy-verklaring
Design: INZPIRE | Webdevelopment: Haagen Web & App