Home > Over ons > Partners

Partners

Samen met onze partners zorgen wij er iedere dag weer voor dat onze innovatieve zorgbedden een oplossing bieden in uw situatie. Wij stellen u graag voor aan onze partners.

Atlas Kidtech

Atlas Kidtech is een onafhankelijke leverancier, gespecialiseerd in kinderhulpmiddelen. Vanuit onze expertise hebben wij een eigen productlijn ontwikkeld en op de markt gebracht. We werken direct samen met fabrikanten en toeleveranciers in binnen- en buitenland. Hierdoor kunnen we perfect inspelen op de specifieke behoeften van ieder kind en voor elke situatie het juiste hulpmiddel bieden.

Atlas Kidtech is als contractleverancier van de zorgverzekeraar voor kinderbedden partner van Specialbeds voor de speciale zorgbedden waaronder het Flexobed en de RollAssist.

Ga naar de website

Harting-Bank

Harting-Bank opereert al sinds 1836 in de zorgsector en is daarmee de langst bestaande leverancier van zorghulpmiddelen in Nederland. De vestigingen van Harting-Bank zijn verspreid over heel Nederland. Zo is er altijd wel een vestiging in de buurt waar men terecht kan voor het onderhoud en beheer van hulpmiddelen. Harting-Bank verzorgt levering en beheer van een breed scala aan producten in zorginstellingen, zowel budgettair als bovenbudgettair. 

Harting-Bank is als servicepartner voor zorginstellingen en ziekenhuizen op het gebied van zorghulpmiddelen ook partner van Specialbeds voor de speciale zorgbedden waaronder het Flexobed en de RollAssist.

Ga naar de website

Hulpmiddelencentrum

Het hulpmiddelencentrum heeft een uitgebreid assortiment hulpmiddelen en advies op maat. Zowel de WMO markt als de zorgverzekeraars markt wordt door het hulpmiddelencentrum bediend. Het hoofdkantoor is gevestigd in Leeuwarden. Daarnaast heeft het hulpmiddelencentrum nog vestigingen in andere plaatsen waarmee met name het noorden, midden, westen en oosten van Nederland optimaal beleverd kunnen worden.

Het hulpmiddelencentrum is als contractleverancier van de zorgverzekeraar en tevens als servicepartner voor zorginstellingen op het gebied van zorghulpmiddelen ook partner van Specialbeds voor de speciale zorgbedden waaronder het Flexobed en de RollAssist.

Ga naar de website

Kersten

Bijdragen aan de zelfredzaamheid, het welzijn en de persoonlijke ontplooiing van mensen, ongeacht een eventuele beperking. Dat is de missie waar Kersten Hulpmiddelenspecialist sinds de oprichting in 1987 voor staat. Dit doen zij door te focussen op servicekwaliteit, hoogstaande producten en vakmanschap. Tot op de dag van vandaag bepalen deze ingrediënten het succes van Kersten. Van scootmobielen tot hoog-laagbedden en van rolstoelen tot tilliften. In ons brede assortiment is voor iedereen de juiste oplossing beschikbaar. 

Kersten is als servicepartner voor zorginstellingen op het gebied van zorghulpmiddelen ook partner van Specialbeds voor de speciale zorgbedden waaronder het Flexobed en de RollAssist.

Ga naar de website

Medicura

Medicura is een service organisatie voor het uitlenen, verhuren en/of verkopen van medische hulpmiddelen. Deze services verzorgen zij voor zowel particulieren als zorginstellingen. Medicura steeft ernaar om het functioneren van mensen met een beperking te verbeteren. De hulpmiddelen dienen voor de hulpbehoevende ter bevordering van het zelfstandig en veilig leven. Om de diensten zo goed mogelijk uit te kunnen voeren werkt Medicura samen met verschillende organisaties. Denk hierbij aan thuiszorgorganisaties, huisartsenpraktijken, zorginstellingen en zorgverzekeraars.

Medicura is partner van Specialbeds voor de speciale zorgbedden waaronder het Flexobed en de RollAssist.

Ga naar de website

Medipoint

Medipoint is aanbieder van zorg- en welzijnsproducten in Nederland. Of het nu gaat om advies, lenen, huren of kopen: bij Medipoint kan de gebruiker terecht met zijn zorgvragen. Zowel hulpmiddelen lenen, huren als kopen biedt Medipoint aan. Ook een tijdelijk hulpmiddel kan eenvoudig geleend of gehuurd worden. Daarnaast beschikt Medipoint over een uitgebreid aanbod van zorg- en welzijnsproducten.

Medipoint is als contractleverancier van de zorgverzekeraar partner van Specialbeds voor de speciale zorgbedden waaronder het Flexobed en de RollAssist.

Ga naar de website

Technologie & Zorg Academie

De Technologie & Zorg Academie (TZA) is hét regionale innovatieve leerwerk-, test- en oefencentrum op het gebied van zorgtechnologie en toepassingen gericht op het behoud van zelfstandigheid en zelfredzaamheid in de thuissituatie.

In een vernieuwende omgeving kunnen studenten, professionals en belangstellenden kennis maken met ontwikkelingen en trends zoals onze speciale zorgbedden. De TZA is een netwerkorganisatie van (zorg)ondernemers, overheid en onderwijs. Specialbeds is onderdeel van dit netwerk.  

Ga naar de website

Vegro

Vegro is expertisecentrum voor hulpmiddelen. Vegro heeft een landelijke dekking aan winkels en uitleenpunten, een webwinkel en meerdere distributiecentra voor de uitleen, verkoop en verhuur van verpleegartikelen en hulpmiddelen. Zij stelt klanttevredenheid voorop en hebben een regionale invulling van de organisatie. Zo staat de klant altijd centraal bij Vegro.

Vegro is als contractleverancier van de zorgverzekeraar en als hulpmiddelen servicepartner voor zorginstellingen ook partner van Specialbeds voor de speciale zorgbedden waaronder het Flexobed en de RollAssist.

Ga naar de website