Home > Over ons > MVO

MVO

Wij doen aan maatschappelijk verantwoord ondernemen omdat wij vinden dat het hoort.

Wat is MVO?

MVO staat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Maatschappelijk verantwoord ondernemen betekent dat bedrijven verantwoordelijkheid (willen) dragen voor maatschappelijke problemen zoals luchtvervuiling, klimaatverandering, arbeidsomstandigheden of vergrijzing. Door onze manier van werken proberen wij deze problemen niet groter te maken. Daar maken wij ons hard voor.  

MVO omdat het hoort

Niet alleen financiële overwegingen of druk van buitenaf spelen een rol bij MVO. Veel bedrijven doen het omdat zij fatsoenlijk zaken willen doen. Zo ook Specialbeds. Wij willen een steentje bijdragen aan de maatschappij, gaan op een prettige manier om met ons personeel en willen met onze speciale zorgbedden het milieu niet te veel belasten. Specialbeds doet aan MVO, omdat wij vinden dat het hoort. 

Onze visie

Onze visie is om het leven van mensen die zorg nodig hebben en mensen die zorg verlenen makkelijker te maken. Dit doen wij met vernieuwde oplossingen zoals onze speciale zorgbedden. Met deze speciale zorgbedden kunnen mensen langer, prettiger en zelfstandiger thuis blijven wonen en kunnen zorgverleners zowel fysiek als mentaal ontlast worden.

Wat doen wij?

Specialbeds bevordert MVO binnen processen, systemen en structuren. Daarnaast committeren wij ons aan de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens. Bij ons worden medewerkers in de gelegenheid gesteld om het maximale uit zichzelf te halen. Ook werken wij continu aan het verbeteren van de kwaliteit van onze producten en processen. Wij zijn eerlijk, rechtvaardig & integer en bevorderen MVO in de keten.