Home > Zorgprofessional

Zorgprofessional

U zoekt de beste combinatie van persoonlijke zorg, belasting van verzorgenden en economische opties. Samen vinden we de juiste balans, zodat uw cliënten zichzelf kunnen blijven.

Zorgprofessional


Steeds meer zorghulpmiddelen
Het aanbod van zorghulpmiddelen is groot en gevarieerd. Ze verschillen in kwaliteit, functionaliteit en investering. Bovendien ontwikkelt de techniek zich snel en komen steeds meer mogelijkheden bij. Het valt niet altijd mee de juiste keuze te maken.

Transferbedden
Uw cliënten kunnen weer zelfstandig in en uit bed stappen en uw medewerkers worden minder belast.

Sta-bedden
Makkelijk en comfortabel uw cliënten overeind helpen. Voor therapie, een betere bloedsomloop of een betere mictie.

Wisselliggingbedden
Doorligwonden voorkomen en genezen zonder de cliënt steeds om te hoeven draaien. Dit bed kantelt automatisch.

Hooglaagbedden
Stel het bed in op de ideale hoogte. Uw cliënten blijven op een veilige manier zelfstandig en rugklachten van uw medewerkers zijn verleden tijd.

Maatwerkbedden
Is er voor de specifieke situatie van uw cliënten nog geen oplossing? Dan maken we een oplossing op maat.

Hoe kunnen we u helpen?
Werken in de zorg is prachtig. Maar het is fysiek en mentaal ook heel zwaar. Wij zijn er om het werk van uw medewerkers wat makkelijker te maken. Daarom staan wij altijd voor u, uw medewerkers en uw cliënten klaar. Voordat u bedden bij ons bestelt én daarna. 24 uur per dag en 7 dagen per week, als u daarvoor kiest.

Wij helpen u graag om de juiste oplossing te vinden. Daarom laten wij u met plezier in een demo zien wat onze bedden voor uw medewerkers en cliënten kunnen betekenen. Bovendien zoeken wij graag uit of uw cliënten in aanmerking komen voor een vergoeding van de zorgverzekeraar. Zo krijgt u de beste oplossing voor een eerlijke prijs.

Lees meer

 

Wij zijn specialisten en nemen u graag werk uit handen.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op!

Delen: