Home > Support

Support

Zorg betekent voor ons betrokkenheid. Daarom zijn wij er altijd voor u. U kunt op ieder moment rekenen op onze persoonlijke ondersteuning. Wij helpen u graag!

24 uur per dag, 7 dagen per week

U kunt niet plannen wanneer u ons nodig heeft. Zo werkt het niet met zorg. Daarom staan wij 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar, als u daarvoor kiest. Dat is alvast één zorg minder.

Als u ons belt, krijgt u altijd een specialist aan de lijn. Vaak kunnen wij u op die manier meteen telefonisch helpen. In spoedgevallen helpen wij u op korte termijn bij u thuis of op locatie.

Altijd bereikbaar en behulpzaam: dat doen wij graag, maar het is niet mogelijk om die service gratis aan te bieden. U kiest de service die u prettig vindt, wij zoeken daarin naar een eerlijke balans en een redelijke prijs. Daar zijn we heel open over. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden!

 Neem contact met ons op

Onderhoud

Het kan gebeuren dat er onderhoud nodig is aan uw bed. Dat lossen wij natuurlijk graag voor u op. Als u het bed rechtstreeks bij ons gekocht of gehuurd heeft, kunt u gewoon contact met ons opnemen. Wij maken dan zo snel mogelijk een afspraak.

Heeft u het bed via uw zorgverzekeraar gekocht of gehuurd? Dan wordt het onderhoud via de verzekeraar geregeld. Als u contact met hen opneemt, lossen zij het voor u op.

Wanneer u een storing heeft aan uw Flexobed kunt het beste het volgende stappenplan doornemen. Lukt dit niet? Neem dan z.s.m. contact op met ons of met uw contractleverancier. 

Oplossen storing  Contact

Garantie

Wij willen met onze producten uw leven makkelijker maken. Dat doel bereiken we niet als uw product niet meer werkt. Daarom heeft u natuurlijk garantie op al onze bedden.

Voor al onze producten gebruiken wij de fabrieksgarantie. Hoelang dat is, verschilt per bed. Het ene product gaat nu eenmaal langer mee dan het andere. Maar boven alles geldt dat wij u een goed bed willen leveren. Als het niet goed werkt, kunt u binnen de garantietermijn dus altijd rekenen op reparatie of een vervangend bed.