Home > Particulier

Particulier

U wilt uzelf blijven, plezier hebben en de dagelijkse dingen gemakkelijk (blijven) doen. Het juiste zorgmiddel kan dan uitkomst bieden.

De particulier

Steeds meer bedden beschikbaar
Het aanbod van bedden is groot en gevarieerd. Ze verschillen in kwaliteit, functionaliteit en prijs. Bovendien ontwikkelt de techniek zich snel, dus er komen steeds meer mogelijkheden bij. Het valt niet mee de juiste keuze te maken.

Transferbedden
Wilt u weer zelfstandig in en uit bed kunnen stappen? Dat kan, zonder pijn, gevaar en gedoe.

Sta-bedden
Moet u af en toe rechtop staan, maar is het veel gedoe? Het kan ook makkelijk, met het comfort van uw bed in uw rug.

Wisselliggingbedden
Vindt u het vervelend om steeds omgedraaid te worden? Als uw bed automatisch kantelt, hoeft u niet meer aangeraakt te worden om doorligwonden te voorkomen.

Hooglaagbedden
Vindt u het eng, moeilijk of pijnlijk om in en uit bed te stappen? Als u de hoogte van het bed kunt aanpassen, kunt u langer thuis blijven wonen.

Maatwerkbedden
Ziet u tussen onze bedden nog geen oplossing voor uw situatie? Dan maken we voor u een oplossing op maat.

Hoe kunnen we u helpen?
Wij zijn er om uw leven makkelijker te maken. Daarom staan wij altijd voor u klaar. Voordat u een bed bij ons bestelt én daarna. 24 uur per dag en 7 dagen per week, als u daarvoor kiest.

Wij helpen u graag om de juiste oplossing voor uw situatie te vinden en u zo snel mogelijk van pijn en gedoe af te helpen. Daarnaast zoeken wij graag voor u uit of u een vergoeding van uw verzekering kunt krijgen voor onze bedden.

Lees meer

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op!

Delen: