Home > Over ons > Wie zijn wij

Wie zijn wij

Wij zijn de betrokken specialist in zorghulpmiddelen. Betrokken, vernieuwend en oplossingsgericht voor de gebruiker zijn onze kernwaarden.

Visie

Uw leven makkelijker maken als u zorg nodig heeft. En uw werk makkelijker maken als u het prachtige beroep van zorgverlener heeft. Dat is heel simpel waar Specialbeds voor staat. Wij willen het mogelijk maken om langer, prettiger en zelfstandiger thuis te blijven wonen. Wij willen zorgverleners fysiek en mentaal ontlasten. Wij hebben de vernieuwende oplossingen om dat waar te maken.

Ons verhaal

De betrokken specialist

Betrokken omdat u altijd op ons kunt rekenen. Ook ruim nadat we het bed hebben geleverd. Ook op zondag of midden in de nacht. Ook als het lijkt alsof er voor uw specifieke situatie geen oplossing is. Wij geloven dat je alleen in de zorg kunt werken als je de gedrevenheid hebt om te helpen. Om het leven van een ander weer wat mooier te maken. Daarom staan wij altijd voor u klaar.

Specialist omdat wij alleen hulpmiddelen bieden die echt het verschil maken. Vernieuwende bedden, die maximaal gebruikmaken van alle kansen die de moderne technologie biedt. Bedden die tegelijkertijd heel makkelijk in het gebruik zijn. Wij bedenken, ontwikkelen en verkopen alleen producten die de kwaliteit van uw leven merkbaar verhogen.

Ons team

Het team van Specialbeds bestaat uit betrokken specialisten. Wij stellen onszelf graag aan u voor.

Ons team