Home > Over ons > Wie zijn wij

Wie zijn wij

Specialbeds is uw gids in speciale zorgbedden. Wij helpen u van aanvraag tot en met ingebruikname.

Visie

Specialbeds is uw gids in speciale zorgbedden. Wij helpen u van aanvraag tot en met ingebruikname. Want u wilt zo lang mogelijk zelfstandig blijven, lichamelijk minder zwaar belast worden en de juiste aandacht en ondersteuning krijgen die u verdient. Dus of u nu zorg nodig heeft of zorg verleent: als betrokken specialist staan wij altijd voor u klaar.

Ons verhaal

De betrokken specialist

Betrokken omdat u altijd op ons kunt rekenen. Ook ruim nadat we het bed hebben geleverd. Ook op zondag of midden in de nacht. Ook als het lijkt alsof er voor uw specifieke situatie geen oplossing is. Wij geloven dat je alleen in de zorg kunt werken als je de gedrevenheid hebt om te helpen. Om het leven van een ander weer wat mooier te maken. Daarom staan wij altijd voor u klaar.

Specialist omdat wij alleen hulpmiddelen bieden die echt het verschil maken. Vernieuwende bedden, die maximaal gebruikmaken van alle kansen die de moderne technologie biedt. Bedden die tegelijkertijd heel makkelijk in het gebruik zijn. Wij bedenken, ontwikkelen en verkopen alleen producten die de kwaliteit van uw leven merkbaar verhogen.

Ons team

Het team van Specialbeds bestaat uit betrokken specialisten. Wij stellen onszelf graag aan u voor.

Ons team