Home > Over ons > Hoe wij werken

Hoe wij werken

Als betrokken specialist staan wij altijd klaar voor persoonlijk advies. Of u nu speciale zorg nodig heeft of dat u in de zorg werkt. Wij vertellen u graag meer over onze demobus en passingen op locatie.

De demobus

Wilt u een demonstratie van een van onze speciale zorgbedden op locatie? Heeft u een cliënt waarvan u denkt dat hij/zij een van onze producten zou moeten uitproberen? Of bent u zelf geinteresseerd in onze producten? Ervaar het met en in onze demobus! 

Twijfel niet en neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor het plannen van een demo. Stuur een e-mail naar demobus@specialbeds.nl of bel naar 0341-350593.

Meer weten over de demobus

Passing op locatie

Heeft u op onze website een speciaal zorgbed gezien dat een oplossing kan bieden in uw situatie? Dat is heel goed nieuws. Maar misschien weet u van tevoren niet zeker of dit bed voor u echt het verschil gaat maken. Dat is geen probleem. U kunt het gewoon uitproberen met een passing op locatie.

Bent u als particulier benieuwd naar de mogelijkheden en u wilt het speciale zorgbed aanvragen via de zorgverzekeraar? Doe dan eerst de vergoedingscheck.

Voor zorginstellingen kunnen wij de passing op locatie ook regelen. Wij gaan dan graag met u in gesprek. We bespreken dan graag alle praktische zaken, zodat de passing optimaal kan verlopen.

Doe de vergoedingscheck