Home > Online gebruikersinstructie

Online gebruikersinstructie

Op deze pagina vindt u de online gebruikersinstructie van enkele producten. Per onderdeel vindt u een instructievideo met tekst en uitleg.

In bed stappen

Het is belangrijk om te weten hoe u op een juiste manier het Flexobed in stapt. In de video hiernaast nemem wij u stap voor stap mee. 

PDF - In bed stappen

Uit bed stappen

Het is ook belangrijk om te weten hoe u op een juiste manier het Flexobed uit stapt. In de video hiernaast nemem wij u stap voor stap mee. 

PDF - Uit bed stappen

Uitstapbeugels

Ieder Flexobed heeft twee uitstapbeugels. Beide uitstapbeugels kunnen eenvoudig erop worden gezet, maar ook weer eenvoudig eraf worden gehaald. In de video hiernaast leggen wij dit stapsgewijs uit. 

  1. Maak de zwarte schorefjes los met een inbussleutel. 
  2. Trek hierna het palletje eruit en draai deze een kwartslag.
  3. U kunt nu de uitstapbeugel eruit halen. 
  4. Door de vorige stappen terug te lopen kunt u de uitstapbeugels weer vastmaken. 

Ligpositie

Zowel in de ligpositie als in de zitpositie kunt u te allen tijde de verschillende bed-delen ook los van elkaar laten bewegen. Stel dat u met de rugleuning wat meer overeind wilt komen, ga dan naar de rij “rug” en druk dan op de linker knop (kolom pijl omhoog). Laat deze knop los zodra u in de voor u gewenste rug-positie bent. Dit kunt u tevens doen voor de nek-positie, bovenbeen, onderbeen en hoogte positie. Mocht u weer terug willen naar de voor u ingestelde ligpositie, druk dan op de knop “indraaien” tot dat het bed zich in de eind ligpositie bevindt.