Home > Demo op locatie

Demo op locatie

Wilt u onze speciale zorgbedden zoals het Flexobed of de RollAssist zelf ervaren? Probeer onze producten geheel vrijblijvend uit in onze demobus. Prettig en comfortabel.

Demo en passing op locatie

Mocht u twijfelen of het Flexobed, de RollAssist of één van onze andere speciale zorgbedden de juiste oplossing kan bieden, dan komen wij graag bij u langs. Onze demobus rijdt door het hele land om u onze producten zelf te laten ervaren.

Of u een particulier, behandelaar of zorgprofessional bent, wij geven u en uw team graag een demonstratie. In een prettige en comfortabele sfeer. Maak snel een afspraak en wij komen geheel vrijblijvend bij u langs!

Maak direct een afspraak

Op school of op uw werk

Met onze demobus rijden wij door het hele land om onze speciale zorgbedden te demonstreren. Zo doen wij dit ook regelmatig op scholen. Behandelt u een bepaald thema of wilt u uw studenten laten kennismaken met onze innovatieve producten? Dat kan! Wij komen graag langs zodat u en uw studenten het zelf kunnen uitproberen en ervaren. 

Naast scholen bezoeken wij ook veel zorginstellingen en behandelaarspraktijken. Onze demobus is een zeer laagdrempelige manier om de mensen werkzaam in de zorg dit soort speciale zorgbedden zelf te laten ervaren. Maar er kan ook gedacht worden aan trainingen van medewerkers. Alles is mogelijk! 

Neem contact met ons op

Onze demobus in actie

Met onze demobus komen wij in het hele land. Onze betrokken specialisten laten u graag ervaren welke oplossingen wij te bieden hebben. Meer zien van onze demobus? Bekijk dan onze highlights.

Highlights demobus