Home > Klazina Rosman en haar Flexobed

Klazina Rosman en haar Flexobed

Ik ben Klazina Rosman en ik woon in Harderwijk. Ik heb al jaar en dag last van botontkalking. Een soort reuma waarvan ik heel veel pijn heb. Ook het zelfstandig in en uit bed gaan gaat steeds moeilijker.

Samen met mijn ergotherapeut zijn we op zoek gegaan naar een oplossing voor mijn probleem. Zij analyseerde eerst het probleem en ging kijken of er misschien kleine eenvoudige oplossingen mogelijk waren. In mijn geval kwamen we uit op een wat grotere oplossing, namelijk het Flexobed van Specialbeds. 


De ervaringen van mijn ergotherapeut met het Flexobed waren al heel goed. Zij zag dat mensen die problemen hadden bij het in en uit bed stappen, heel veel baat konden hebben bij dit bed. Want zodra zij met het Flexobed in bed gingen, ontstond er ontspanning in het lichaam. Zo veel ontspanning zelfs, dat sommige mensen als ze één keer goed lagen, spontaan in slaap vielen.


Nu ik zelf gebruik maak van dit speciale zorgbed ervaar ik diezelfde ontspanning. Het helpt mij enorm en ik ga makkelijker in en uit bed. Dat is echt een voordeel. Ik zou het Flexobed aan iedereen die pijnklachten heeft, willen aanraden.

Bekijk hieronder de video van Klazina:

Delen:

Blogs

Jaap, Ilse en Pim testen het Flexobed

Begin dit jaar is er met een aantal cliënten en medewerkers een pilot uitgevoerd met het Flexobed.

Lees verder

Comfortabel slapen

De manier van slapen is ontzettend belangrijk. Welk matras kies je uit? In welk bed slaap je? Wat is je lig positie? Zomaar wat punten die het slapen bepalen.

Lees verder