Home > Behandelaar

Behandelaar

U wilt het beste van het beste voor uw cliënt. Met een zorghulpmiddel wordt uw werk minder zwaar en kunt u uw cliënt nog beter helpen.

Behandelaar

Steeds meer zorghulpmiddelen
Het aanbod aan bedden is groot en gevarieerd. Ze verschillen in kwaliteit, functionaliteit en prijs. Bovendien ontwikkelt de techniek zich snel en komen er steeds meer mogelijkheden bij. Het valt niet altijd mee bij te blijven en de juiste keuze voor uw cliënt te maken.

Transferbedden
Uw cliënt kan weer zelfstandig in en uit bed stappen en uw werk wordt fysiek minder zwaar. Geen pijn, gevaar of gedoe meer.

Sta-bedden
Makkelijk en comfortabel uw cliënt overeind helpen. Voor therapie, een betere bloedsomloop of een betere mictie.

Wisselliggingbedden
Doorligwonden voorkomen en genezen zonder de cliënt steeds om te hoeven draaien. Dit bed kantelt automatisch.

Hooglaagbedden
Stel het bed in op de ideale hoogte. Uw cliënt blijft op een veilige manier zelfstandig en uw rugklachten zijn verleden tijd.

Maatwerkbedden
Is er voor de specifieke situatie van uw cliënt nog geen oplossing? Dan maken we een oplossing op maat.

Hoe kunnen we u helpen?
Werken in de zorg is prachtig. Maar het is fysiek en mentaal ook heel zwaar. Wij zijn er om uw werk wat makkelijker te maken. Daarom staan wij altijd voor u en uw cliënt klaar. Voordat u een bed bij ons bestelt én daarna. 24 uur per dag en 7 dagen per week, als u daarvoor kiest.

Wij helpen u graag om de juiste oplossing te vinden. Daarom laten wij u met plezier in een demo zien wat onze bedden voor u en uw cliënt kunnen betekenen. Bovendien zoeken wij graag uit of uw cliënt in aanmerking komt voor een vergoeding van de zorgverzekeraar.

Lees meer

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op!

 

Delen: